Σεισμοσ Ηρακλειο / Στο Ηράκλειο ο αγώνας της Ελλάδας με τη Σερβία : Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( .

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Î'νατολική Κρήτη - zarpanews.gr
Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Î'νατολική Κρήτη - zarpanews.gr from www.zarpanews.gr
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο .

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο .

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο .

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμός στο Ηράκλειο: Σκηνές πανικού - Στους δρόμους ο κόσμος
Σεισμός στο Ηράκλειο: Σκηνές πανικού - Στους δρόμους ο κόσμος from www.enikos.gr
Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο .

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο .

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σεισμός στο Ηράκλειο: Î'ΙΝΤΕΟ από drone αποκαλύπτει το
Σεισμός στο Ηράκλειο: Î'ΙΝΤΕΟ από drone αποκαλύπτει το from www.enikos.gr
Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( .

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου.

Σεισμοσ Ηρακλειο / Στο Ηράκλειο ο αγώνας της Ελλάδας με τη Σερβία : Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( .. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο.